Interview met Ko van Dun na INmeeting Rabo Den Bosch, 22 oktober 2012

Kunst is relevanter dan ooit. Niet alleen de thema’s van de kunst, maar ook het denkproces en de werkwijze van de moderne kunstenaar biedt nieuw houvast in een steeds complexere wereld. Kunst geeft inzicht, onderzoekt en inspireert.

Vanuit dit vertrekpunt werkt Ko van Dun regelmatig in opdracht van het bedrijfsleven. In de vorm van een lezing, cursus, training of seminar werpt hij nieuw licht op een breed scala van hedendaagse onderwerpen. De economische crisis bijvoorbeeld, de globalisering, de netwerkmaatschappij of de beeldcultuur.

En dan is er nog The Bigger Picture. Een inspirerende multimedia-ervaring waarin het grote plaatje centraal staat. In welke tijd leven we? Waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe? The Bigger Picture is als presentatie uitermate geschikt voor trainingen, congressen en andere business evenementen.

Alle andere activiteiten van Ko van Dun zijn overigens ook op maat beschikbaar. Denk aan een cursus moderne cultuurgeschiedenis voor uw personeel, een lezing over Creative Design of een groepsreis naar een stad of een museum.

Meer weten over onze activiteiten voor het bedrijfsleven? Bel 040 2963522 of mail naar info@kovandun.nl