Art Update


Blijdrecht – Praag

Vorige week kondigde ik de tentoonstelling al aan (zie Wat een kut schilder), afgelopen zaterdag was de opening. Een heel aangename en levendige bijeenkomst met veel mensen die Roel en zijn werk een warm hart toedragen.
Op 19 september vertrekt de kunstenaar voor twee jaar extra studie naar Praag. Wie op zoek is naar een goed schilderij én een goed doel: grijp je kans! Een paar werken zijn inmiddels al verkocht. Kijk voor goede afbeeldingen van alle werken op de site van de kunstenaar. Ga voor prijzen en verdere informatie – met nam over de ‘bidding’ – naar de betreffende pagina op de site van KersGallery.

Je kunt Roel op allerlei manieren ondersteunen – iemand heeft bijvoorbeeld al het transport naar Praag op zich genomen – en daarmee tegelijkertijd een werk verwerven. Extra aanbevolen zijn wat mij betreft o.a.: All-over Self-portrait, CCCP, en zeker ook Self-portrait Mexico. Maar welke eigenlijk niet. Geen verstilde kunst en ook niet persé mooi, maar er hangt wel iets aan je muur. Kom daar maar eens om.
Volgend jaar bericht uit Praag.