Art Update


Vernieuwde Art Update op komst

Met groots opgezette tentoonstellingen van Marlene Dumas in Amsterdam, Mark Rothko in Den Haag, John Constable, William Turner en Rembrandt in Londen opent het nieuwe kunstseizoen met een ode aan de schilderkunst. Vijf grootmeesters uit vier verschillende perioden gepresenteerd op toppodia, beter kun je het niet krijgen! Bovendien, een uitgelezen kans om nieuwe samenhangen en perspectieven te ontdekken.
De opzet van de eerste Art Update van het nieuwe seizoen sluit hier naadloos bij aan. Grote tentoonstellingen leveren behalve nieuwe inzichten ook altijd nieuw beeldmateriaal op, vaak van de hoogste kwaliteit. Kijkgenot gegarandeerd! Dat de presentaties vanaf dit seizoen in HD worden geprojecteerd voegt hier nog een heel nieuwe dimensie aan toe. Overigens, ook het beeldmateriaal dat de deelnemers via We Transfer krijgen aangeleverd, is vanaf nu in HD.
Met een virtueel bezoek aan Frieze Art, de belangrijkste beurs van actuele kunst, komen de allernieuwste ontwikkelingen aan bod. Des te spannender omdat het ook in onze tijd weer nadrukkelijk over vakmanschap en schoonheid gaat.
Wat de volgende Art Update’s zullen brengen is uiteraard nog niet bekend. Wél dat ook dit seizoen weer de laatste  presentatie in z’n geheel aan de Biënnale in Venetië zal zijn gewijd.
Zondag 2 november ga ik van start. Te beginnen in het Van Abbemuseum in Eindhoven, vervolgens in  Den Haag, Maastricht, Tilburg en Arnhem. Klik hier voor nadere informatie en/of inschrijving.