08.09.2019 t/m 13.09.2019

Venetië, Biënnale en stad

Als een van de belangrijkste handelscentra en hoofdstad van een trotse republiek nam Venetië eeuwenlang een unieke positie in Europa in. En ook nu nog: geen stad die zijn historische gedaante zo goed en zo compleet heeft bewaard dan Venetië, geen stad waar je zoveel grote kunstwerken in hun oorspronkelijke setting vindt.

Naast de belangrijkste palazzi en kerken bezoeken we ook de Galleria dell’Accademia, een van de fraaiste collecties van Europa. Met beroemde werken van alle grote Venetianen: Bellini, Titiaan, Giorgione, Veronese, Tintoretto.

Met Ralph Rugoff als curator belooft de Biënnale van 2019 een evenement te worden waarin de kunst zelf weer nadrukkelijk aan zet is. Als directeur van de Londense Hayward Gallery organiseerde Rugoff tentoonstellingen van o.a. Tracy Emin, Karsten Höller, Martin Creed en Ed Ruschka, allemaal kunstenaars die de unieke kracht van de verbeelding voorop stellen.
We besteden er twee volle dagen aan: een dag voor de grote thematentoonstelling in de Arsenale en een dag voor de landenpaviljoens in de Giardini.

Prijs € 249,-
inclusief reisboek
exclusief entrees (worden door ons betaald, u ontvangt een rekening na afloop) en vervoer ter plaatse
reis en verblijf op eigen gelegenheid
maximaal 25 deelnemers

Venetië, Biënnale en stad, programma

Datum
08.09.2019 t/m 13.09.2019

Aantal cursusdagen
6

Tijd
Hele dag

Prijs
€ 249,00

Inschrijven voor Venetië, Biënnale en stad

08.09.2019 t/m 13.09.2019 • ,

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.