FAQ

 • Hoe kan ik me inschrijven?
  Inschrijven kan via deze website. Na ontvangst van uw inschrijving nemen wij contact met u op. Uw inschrijving is geldig als het cursusgeld onder vermelding van uw naam is gestort op rekeningnummer NL91 INGB 0679442448 t.n.v. Ko van Dun Kunstgeschiedenis in Eindhoven.
 • Kan ik ook voor een deel van een cursus inschrijven?
  Weet u al op het moment van inschrijving dat u een aantal lessen zal moeten missen? Neem dan contact met ons op en geef u op voor een deel van de cursus. Als de cursus al loopt is gedeeltelijke deelname niet meer mogelijk.
 • Mag ik ook een introducé meenemen?
  Voor de cursussen geldt dat iedereen van harte welkom is om vrijblijvend en zonder kosten een les bij te wonen. Wel is het fijn als u dit van tevoren even laat weten.
 • Kan ik elders een gemiste les inhalen?
  Dit kan altijd, eventueel ook nog in een volgend seizoen. Probleem is alleen dat de verschillende cursusplaatsen nogal ver uit elkaar liggen. Voor Art Update ligt het allemaal wat makkelijker omdat deze lezingen op een groot aantal plaatsen tegelijk worden geprogrammeerd.
 • Weten jullie ook hotels of vakantiehuizen?
  Een veelgestelde vraag. Het antwoord is dat wij geen adviezen of tips geven omdat onze reisformule gebaseerd is op het principe van reis en verblijf op eigen gelegenheid. We willen op deze manier iedere formele verantwoordelijkheid uitsluiten.
 • Mijn vraag is nog niet beantwoord, wat nu?
  U kunt ons bellen op donderdag en vrijdag tussen 10 en 5 op telefoonnummer 06-46161299. Of stuur uw vraag naar info@kovandun.nl