Art Update slide

In het nog altijd nagalmende rumoer van een kunstzomer met drie mega-events, wil het idee van een nieuw seizoen nog maar moeilijk landen. Niemand is er nog mee bezig maar de eerste tentoonstellingen staan natuurlijk wel al op stapel. Wat zal het worden? Krijgen we zoiets als een post-Olympische dip of leverden Kassel, Münster en Venetië juist de aanzet voor een nieuwe bloei?

Hoe het ook zij: Art Update houdt ook het komende seizoen weer de vinger aan de pols. Met heet-van-de-naald-verslagen van actuele tentoonstellingen in de context van het grotere verhaal van de kunst en de wereld.

De formule van de reeks is enigszins veranderd. Naast twee reguliere Art Updates is er in januari als vast nieuw onderdeel The State of the Art, een bredere blik op de recente ontwikkelingen. Nieuw is ook Art Update Special, een lezing waarvan onderwerp en datum nog niet vast staan. Vier lezingen in totaal dus.

Vanaf dit seizoen is zowel inschrijving voor de reeks als per lezing mogelijk. De afzonderlijke lezingen worden in de loop van het seizoen aangekondigd. Inschrijven voor de reeks kan nu al.