Kunstgeschiedenis in Den Haag

Cursussen van Ko van Dun in het Vreedehuis

Een inleiding in de kunstgeschiedenis, een beschouwing over de westerse cultuur of bijpraten over actuele ontwikkelingen in de kunst? Wie in Den Haag op zoek is naar verdieping kan terecht in de theaterzaal van het Vreedehuis waar Ko van Dun sinds een jaar met veel succes cursussen en lezingen aanbiedt.

Wil jij een cursus kunstgeschiedenis in Den Haag volgen?

In verband met de coronaperikelen zijn de cursussen in Den Haag voor onbepaalde tijd opgeschort. Hopelijk kunnen we binnenkort weer van start.

In Den Haag is maandag de vaste dag voor de cursussen. Altijd van 13:00 uur tot 15:00 uur met een pauze van een kwartier.
Inschrijven of meer weten? Kijk op de cursuspagina voor meer informatie.

Kunstgeschiedenis op een unieke locatie: het Vreedehuis

Het Vreedehuis is het gebouw van de Antroposofische Vereniging in Den Haag en is genoemd naar haar oprichtster Elisabeth Vreede, een van de pioniers van de antroposofische beweging in Nederland.
Behalve voor de bijeenkomsten van de Vereniging dient het Vreedehuis ook als podium voor activiteiten van derden. De recent gerenoveerde locatie biedt niet alleen alle gewenste voorzieningen maar ook een zeer warme en aangename sfeer. Een perfecte plek voor onze cursussen en lezingen

Wist u dat we ook op andere locaties zitten? Bekijk het aanbod in Maastricht, Heerlen, Eindhoven, Tilburg en bekijk ook ons aanbod van reizen.