Kunstgeschiedenis in Tilburg

Lezingen en cursussen van Ko van Dun in Museum De Pont

Een inleiding in de kunstgeschiedenis, een beschouwing over de westerse cultuur of bijpraten over actuele ontwikkelingen in de kunst? Wie in Tilburg op zoek is naar verdieping kan terecht in het auditorium van Museum De Pont waar Ko van Dun al sinds een jaar of vijftien met veel succes cursussen en lezingen aanbiedt.

Wil jij een cursus kunstgeschiedenis volgen in Tilburg?

In verband met de coronaperikelen zijn de cursussen in Tilburg voor onbepaalde tijd opgeschort. Hopelijk kunnen we binnenkort weer van start.

In Tilburg is woensdag de vaste dag voor de cursussen. Altijd van 14:00 uur tot 16:00 uur met een pauze van een kwartier.
Inschrijven of meer weten? Kijk op de cursuspagina voor meer informatie.

Kunstgeschiedenis op een unieke locatie: Museum De Pont

In de ruim vijfentwintig jaar van zijn bestaan is Museum De Pont uitgegroeid tot een van de meest geliefde en best bezochte musea van moderne en hedendaagse kunst in Nederland. Ontstaan uit een particuliere nalatenschap, ondergebracht in een oude textielfabriek en in bezit van een alsmaar rijkere collectie van actuele topwerken, neemt het een unieke positie in de Nederlandse museumwereld in. 
Dat De Pont ook internationaal een grote naam heeft opgebouwd bleek in 2016 toen bij gelegenheid van zijn 25-jarig bestaan Anish Kapoor het museum eerde door een van zijn befaamde Sky Mirrors naar Tilburg te laten komen. U begrijpt de waarom Museum De Pont de locatie in Tilburg is voor het geven van lezingen en cursussen. Op een unieke locatie en een bron vol inspiratie!

Wist u dat we ook op andere locaties zitten? Bekijk het aanbod in Maastricht, Heerlen, Eindhoven, Den Haag en bekijk ook ons aanbod van reizen.